20. toukokuuta 2008

Indiana Jones ja henkinen laukku

Nämä tentit ovat tehneet minusta aivan suunnattoman hajamielisen! Suurimmaksi osaksi ne ovat ihan pikkujuttuja: kyniä katoilee ja putkahtelee lopulta esiin kengistä ja patakintaista ja sitä rataa. Tänään unohdin pyykit neljäksi tunniksi koneeseen ennen kuin muistin hakea ne kuivumaan. Näin se pitkäkestoinen stressi sitten ilmenee, muutenhan se ei minussa juurikaan näy. En osaa jännittää enkä huolehtia tenteistä, enkä varmasti huomaisi stressaavani ollenkaan, elleivät normaalit arjen askareet muuttuisi hajamielisyyden vuoksi ihan vähän haastavammiksi.

Huomenna on siis edessä vielä vihoviimeinen tentti, ja sen jälkeen on toinen vuosi pulkassa. Siis uusintoja lukuunottamatta, veikkaan vahvasti, että joudun syksyllä vielä palaamaan EU:n pariin uudemman kerran. Tuntuu kuitenkin aikas hyvältä - loma tulee juuri oikeaan saumaan ja on mukava taas viettää suhteellisen stressitöntä aikaa ennen viimeisen vuoden rutistusta.

Huomenna pitäisi myös päättää loppuviikon aikataulusta: lähdenkö sinne Cardiffiin, ja koska. Vähän olisi suunnitelmissa karata heti torstaiaamuna, mutta saa nyt nähdä. Jänskättää ihan vähäsen. Bathiin olen matkaamassa maanantaina, katsastamaan paikallista koiranäytelmämeininkiä (hound group pääasiallisesti tähtäimessä). Suomeen olen palailemassa joskus ensi viikon puolella, jahka saan aikaiseksi.

Aivan, ja päivän turhaakin turhempi tieto ja nurinan aihe: ottaa päähän, kun en näe Doctor Whon neloskautta loppuun! Ja itse asiassa Moffatin two-parteristakin jää näkemättä se toinen osa, eli loppuratkaisu jää sinne jonnekin hamaan tulevaisuuteen (marraskuulle), kun en tykkää noita netistä ripata. Ärsyttää tällä hetkellä aivan suunnattomasti.

Kyllä, huomenna on edessä vuoden viimeinen tentti, ja ainoa murheeni on joku tv-sarja. Prioriteetit hei kunnossa!

Niin, ja otsikko, sikäli mikäli se jossakussa herättää ihmetystä. Tähän blogiin on viimeksi kuluneen kuukauden aikana löydetty muiden muassa hakusanoilla "Indiana Jones ja henkinen laukku", mikä kuulostaa minusta aika helkkarin mielenkiintoiselta ja riemastuttavalta!

Ei kommentteja: