4. helmikuuta 2009

Lunta

Täällä on tällä viikolla tullut lunta, melkein ihan oikea talvi siis. Huomenna pitäisi tulla lisää, mutta saas nähdä. Tuskinpa kuitenkaan, ei mun tuurini niin hyvä ole. Vaan on se jännä, kuinka pieni suomi-neito piristyy lumentulosta - tulee niin perin kotoisa olo! Eilen tarvoin kaupungilla hymy huulilla, ihan vain jäisen maan kunniaksi.

Kävin myös katsastamassa Valkyrien, ja kyllä tavallaan tykkäsin. Piti ihan välillä muistuttaa itselleen, että huonostihan tässä käy - sen verran pisti jännäämään, onnistuvatko sankarit suunitelmissaan. Samalla tuli mieleen Stephen Fryn Making History, nyt tekisi mieli lukea se, mutta kun se pirulainen on Suomessa. Making History on ajatusleikki siitä, millainen maailma olisi, jos Hitler ei olisi syntynytkään. Muistikuvani ovat harmillisen hataria, mutta huonosti siinäkin taisi käydä: Hitlerin poissaollessa vallankahvaan tarttui joku vieläkin pahempi ja kyvykkäämpi. Vaan oli aika vinkeä teos, kaikenkaikkiaan.

Aivan järkyttävä koirakuume taas päällänsä. Pitäisi tehdä koulujuttuja, mutta e-hei, ei toivoakaan. Roikun taas ihan väärillä nettisivuilla. Mitenköhän on, uskaltaisiko sitä jo pantoja osteskella?

Ei kommentteja: