24. helmikuuta 2009

Tiistain sekalaiset

Kuin sitä osaakin olla näin väsynyt, vaikkei taas ole mitään tehnyt? En käsitä. Kai se on tämä vuodenaika - mulla kun ei tuota syysmasennusta oikein suuremmin ole, niin olisiko tämä sitten jotain kevätmasennusta? Tai kevätuupumusta on ehkä parempi sana, harvemmin sitä kuitenkaan ihan masentunut on.

Koulu on pitänyt kiireisenä, ja pitää varmaan ainakin pääsiäiseen asti. Kaksi esseetä olisi palautettavana ensi kuun alussa ja kolmas heti pääsiäsloman jälkeen, eli sitä viimeistä pitäisi alkaa väkertää, jahka saan nuo kaksi ensimmäistä pois alta. Opiskelu tuntuu muuten harvinaisen hyvältä, osui tälle vuodelle todella mukavat kurssit. European Human Rights Law on mielenkiintoista eikä ollenkaan niin puuduttavaa kuin luulin, Equity & Trusts taas on välillä puuduttavaa, mutta sillain hyvällä tavalla. Ihana opiskella jotain selkeää ja suht johdonmukaista taas pitkästä aikaa. Roman Law taas on ihan ehdoton suosikkini! Istutaan ringissä, juodaan teetä ja keskustellaan antiikin Roomasta - voiko olla parempaa? Välillä sitä pitää ihan pysähtyä ja miettiä kuinka uskomatonta on, että voi oikeasti opiskella jotain niin itselle mielenkiintoista (ja valitettavasti varsin hyödytöntä noin tulevaisuutta ajatellen). Toisaalta harmittaa, että tämäkin on taas pian ohi - mikä on jo itsessään ihan uskomatonta.

Niin, viikonloppuna tulivat julki ensi syksyn valmistujaisten aikataulut. Silloin se iski ihan kunnolla, että minä valmistun tänä vuonna. Toivottavasti ainakin. Ihan hurjaa, vastahan mä tänne tulin! Kummallista, mihin se aika katoaa.

Porukat ovat ensi viikolla matkaamassa Lontooseen lomailemaan, ja sanoin tuppautuvani tiistaiksi seuraansa. Tuntuu mukavalta päästä taas Lontoon humuun, vaikka vain päiväksi. Täytynee väkertää etukäteen jo noita ensi viikon tehtäviä, ettei tule keskiviikkona kiire niiden kanssa.

Mutta tänään katson vielä hupsun the Avengersin. Ihan vaan sen kunniaksi, että Ralph Fiennes näyttää niin kertakaikkisen hyvältä liituraidassa ja bowler-hatussa.

Ei kommentteja: