7. kesäkuuta 2009

Jiminy Crispies!

Katselin loppuun tuon Pushing Daisiesin toisen kauden, ja kyllä muuten harmittaa aivan vietävästi, että sarja jäi niin lyhyeksi! Melkein voisin jopa sanoa, että ihan suututtaa.

Tykästyin sarjaan todella kovasti viime syksynä, monestakin syystä: a) who-dunnit -juonikaaret jo yksistään vievät minut yleensä mukanaan, b) timburtonmainen miljöö ja fantastinen, surrealistinen asetelma ottavat omakseen, c) hupsu, riemastuttava, witty dialogi, d) koko sarja on vain niin kertakaikkisen hyväntuulinen ja jättää leveän hymyn huulille ja kevyen olon, e) ihastuttavat henkilöhahmot, f) aivan järkyttävän herkullisen näköiset piiraat, ja g) Lee Pace Pie Makerina on, no, herkullinen hänkin. Voiko sitä enää paljoa enempää pyytääkään?

Nyt harmittaa aivan mielettömästi, että sarja jäi tosiaan noin tyngäksi, eikä kaikkia lankoja ehditty nivoa yhteen. Niin paljon jäi tekijöiltä kertomatta ja katsojilta näkemättä! Typerät amerikkalaiset ABC:n tv-pomot. Tiedä sitten, mistä jouhtui päätöksensä - eipä edes Golden Globe pelastanut sarjaa kirveeltä. Huokaus. No, toivotaan, että pääsemme vielä joskus piiraalle Pie Holeen, ihan missä muodossa tahansa.


Kuva

Ei kommentteja: