27. tammikuuta 2008

Teetä ja villasukkia

Viime yönä meni taas myöhään, jäin neulomaan villasukkia. Tykkään kovasti neulomisesta, se on loppujen lopuksi aika rentouttavaa touhua. Aivan toista, kuin peruskoulun käsityötunneilla pakon alla neulominen. Vähän pelkäsin, että nukkuisin tänään puoleen päivään, mutta ikkunasta sisään paistanut aamuaurinko herätti jo tuossa puoli yhdeksän maissa - hyvä niin.

Nyt on sänky täynnä kyniä, kirjoja ja papereita, pitäisi vielä valmistella EU Law'n huominen seminaarityö. EU on jostain syystä se alue, jonka koen tällä hetkellä haastavimmaksi ja monimutkaisimmaksi: jotenkin tuntuu, että luennoitsijat ovat tehneet siitä vaikeampaa kuin se oikeasti onkaan (englantilaiset kun eivät ole kauhean innostuneista tuosta EU:sta, ja monesti eivät ymmärrä EU:n toimintatapoja vain koska eivät halua ymmärtää - välillä erittäin ärsyttävää). Lisäksi pääsääntöisesti luennot hoitanut luennoitsija on suht kuivakas tyyppi, josta on seminaareissaan paljastunut jopa asteen verran mulkun vikaa. Tämä siis henkilökohtainen mielipiteeni. Ärsyttää, sillä itse koen luennoitsijoiden vaikuttavan suunnattomasti koko kurssin mielekkyyteen.

Sunnuntai. Viikko Saarella on tuntunut kuukaudelta (ei välttämättä mitenkään huonolla tavalla), saattaapi johtua tuosta säästä. Täällä on jo ihan kevät: lämpötila kymmenessä asteessa, aurinko paistaa ja vihreitä versoja alkaa jo työntyä maasta. Tätä menoa täällä on jo ihan kesä pääsiäiseen mennessä.

Pannaria tekisi mieli, ehkäpä kaivan aineet kaapista ja leivon iltasella.

Ei kommentteja: