28. helmikuuta 2008

Totally Random

Olen ihan hirmuisen väsynyt koko ajan. Tuntuu, ettei vaan aamulla jaksa nousta ylös ihmisten aikaan, vaan tekee mieli nukkua puolille päivin. Huomenna täytyy raahautua yliopistolle yhdeksäksi, eli pakkoherääminen on edessä. Täytyy saada tämä unirytmi normaaliksi ja kohdalleen, eihän tällaisesta tule yhtään mitään. Että vaan nukutaan.

Aiheesta kolmanteen, Amiloni on kosahtamassa. Eilen se pimeni kolmesti ihan kesken kaiken, saas nähdä miten tänään käy. Kone ei siis sammu (kaikki virtavalot palavat normaalisti ja tuuletinkin pyörii), vaan pelkästään ruutu pimenee. Siinä ei sitten auta kontrolaltdeletet eikä escit, vaan koko rakkine pitää sammuttaa ja käynnistää uudestaan. Mainitsin tästä eilen Isille, joka oli tänään soitellut Fujitsun tukikeskukseen, mistä oltiin vaan sanottu, että kovalevy on vissiin kosahtamassa. Bra. Tämähän tästä puuttuikin, että puoli vuotta vanha kone simahtaa käsiin. (No, ei siinä mitään, eipä tämä muutenkaan edes käynnisty, ellei virtajohto ole kiinni verkkovirrassa. Konehan käytettiin huollossa jo viikon jälkeen ostamisesta, ja silloin tähän tilattiin uusi akku. Virtapiikeistä puhuivat. No, ei auttanut uusi akku; ei käynnisty kone edelleenkään pelkän akun varassa. Tällä ei sinänsä ole ollut mitään käytännön merkitystä, koska mulla tämä kone on koko ajan verkkovirrassa muutenkin, mutta silti.) Antoivat jonkun tukikeskuksen numeron täällä Bristolissa, mutta koitan nyt selvitä kuitenkin Suomeen asti tämän kanssa. Pari viikkoahan tässä enää on muutenkin. Raivostuttaa vaan, kun teknologia pettää.

Niin, ja mun all time favourite -bändi, Incubus, on tulossa kesäkuussa keikalle Helsinkiin. En ihan totta ole mikään konsertti-ihminen (kerran olen nähnyt Zen Cafén livenä ja kerran Backstreet Boysin. Oli kuulkaa kova sana silloin kymmenen vuotta sitten!), mutta tämä on nähtävä! Ilmoitin jo Veikalle, että on hänen isoveljellinen velvollisuutensa hoitaa rakkaimmista rakkaimmalle pikkusiskolleen liput tuonne, ja vaikka se hölmö vähän naureskelikin ("hah, rappiopoppia!"), niin lupasi kuitenkin katsoa mitä voi tehdä asian eteen. On se vaan niin kaikista parhain isoveikka.

Ei kommentteja: